nápolyi Pizzéria Kamnik

Pizzéria Kamnikban – ahol minden szelet egy darab Olaszországból.

Étterem nyitva tartás

HÉTFŐ

KEDD

SZERDA

CSÜTÖRTÖK

PÉNTEK

SZOMBAT

VASÁRNAP

NEMZETI ÜNNEPEK

11.00 – 22.00

11.00 – 22.00

11.00 – 22.00

11.00 – 22.00

11.00 – 22.00

11:30 - 22:00

11:30 - 22:00

11:30 - 22:00

⚠ Mi vagyunk zárva kollektív szabadságra október 4-ig. Október 5-én, csütörtökön újra kiszolgálunk!


Megértésüket köszönjük, és hamarosan újra találkozunk!

Ha hiteleset keresel nápolyi pizza tapasztalat, akkor Pri Cesarju a tökéletes hely az Ön számára. Pizzáink hagyományos technikákkal készülnek, és csak a legfinomabb alapanyagokat használjuk, hogy autentikus nápolyi ízt adjunk Önnek. Imádni fogod a puha és rágós kovászos héjat, a finom paradicsomszószt (San Marzano), és a legfrissebb feltéteket. Nem meglepő, hogy pizzáinkat a környék legjobbjai között tartják számon. Tisztában vagyunk azzal, hogy az igazi nápolyi pizzákon semmiféle díszes feltét nem megengedett, de ügyeltünk arra, hogy a közösségünkhöz is igazodjunk, amely egy kicsit gazdagabb pizzákhoz szokott. Emiatt egyesek egy kicsit a nehéz oldalra helyezkednek, a többiek helyi csavart tartalmaznak.

Ezenkívül meleg és hívogató légkörünk van, amely tökéletes egy éjszakára a barátokkal vagy a családdal. Személyzetünk barátságos és vendégszerető, és gondoskodunk arról, hogy étkezési élménye elsőrangú legyen.

Megnyitottuk kapuinkat közösségünk előtt Kamnik 2020-ban, és sok vendéget tett boldoggá. Tapasztalataikról az alábbiakban olvashat bővebben.

🍂 Pomembno Obvestilo 🍃Spoštovani cenjeni gostje!Želimo vas obvestiti, da sta napolitanska picerija in prenočišča Pri Cesarju zaradi kolektivnega dopusta zaprti do 4. oktobra. Ponovno bomo za vas na voljo v četrtek, 5. oktobra!V tem času bo naša ekipa izkoristila trenutek za zaslužen oddih in priprave na vaš ponovni obisk. Z nestrpnostjo pričakujemo vaš povratek ter vas bomo sprejeli z našo toplino in okusnimi jedmi.Hvala za vaše razumevanje in veselimo se srečanja z vami!Spremljajte nas za več novic in razburljjivih ob TPprejemt novic in razburljjivih presene TP5. #SeVidimoKmalu

🍂 Pomembno Obvestilo 🍃

Spoštovani cenjeni gostje!

Želimo vas obvestiti, da sta napolitanska picerija in prenočišča Pri Cesarju zaradi kolektivnega dopusta zaprti do 4. oktobra. Ponovno bomo za vas na voljo v četrtek, 5. oktobra!

V tem času bo naša ekipa izkoristila trenutek za zaslužen oddih in priprave na vaš ponovni obisk. Z nestrpnostjo pričakujemo vaš povratek ter vas bomo sprejeli z našo toplino in okusnimi jedmi.

Hvala za vaše razumevanje in veselimo se srečanja z vami!

Spremljajte nas za več novic in razburljivih presenečenj ob našem ponovnem odprtju.

#Počitnice #SeVidimoKmalu
...

5 0
Dragi naši gostje, prijatelji in sosedi!V teh težkih trenutkih, ko se soočamo s posledicami največje naravne katastrofe v zgodovini, želimo izraziti globoko sočutje in sočustvovanje do vseh, ki težotite poplav enorm. Vaše trpljenje in izzivi so nas globoko prizadeli.Naša napolitanska picerija je ponovno odprla svoja vrata, vendar se moramo vsi zavedati, da bo pot do normalnosti dolga. Naša skupnost se združuje v podpori, solidarnosti in medsebojni pomoči. Čeprav so koraki vračanja k običajnemu življenju počasni in nadvse naporni, želimo, da veste, da smo na tej poti z vami.V zadnjih dneh je marsikdo izrazil, da mu je nerodno e projestorbile, kerjnemu je nerodno e projestorbile s formalnosti. Naša vrata so odprta za vse, upamo le, da pri nas morda za trenutek uspete pozabiti težko realnost, se sprostite in napolnite z energijo. Vzajemna podpora nam daje pogum, da se dvignemo iz teh težkih trenutkov ter nam vliva moč za nov zagon.Vaše zgodbe so naša inspiracija in skupaj bomo gradili pot naprej. Vabljeni ste, da se nam pridružite pri skupnem ustvarjanju topline in trenutkov sprostitve. Ponosni smo na našo skupnost, kjer smo si ljudje vedno v oporo! Z ljubeznijo in sočutjem,Ekipa Napolitanske picerije Pri Cesarju#kamnik #poplave #skupajzmoremo #picerija

Dragi naši gostje, prijatelji in sosedi!

V teh težkih trenutkih, ko se soočamo s posledicami največje naravne katastrofe v zgodovini, želimo izraziti globoko sočutje in sočustvovanje do vseh, ki čutite enormno težo poplav. Vaše trpljenje in izzivi so nas globoko prizadeli.

Naša napolitanska picerija je ponovno odprla svoja vrata, vendar se moramo vsi zavedati, da bo pot do normalnosti dolga. Naša skupnost se združuje v podpori, solidarnosti in medsebojni pomoči. Čeprav so koraki vračanja k običajnemu življenju počasni in nadvse naporni, želimo, da veste, da smo na tej poti z vami.

V zadnjih dneh je marsikdo izrazil, da mu je nerodno vstopiti v naše prostore, ker je bil umazan, vendar zdaj ni čas formalnosti. Naša vrata so odprta za vse, upamo le, da pri nas morda za trenutek uspete pozabiti težko realnost, se sprostite in napolnite z energijo. Vzajemna podpora nam daje pogum, da se dvignemo iz teh težkih trenutkov ter nam vliva moč za nov zagon.

Vaše zgodbe so naša inspiracija in skupaj bomo gradili pot naprej. Vabljeni ste, da se nam pridružite pri skupnem ustvarjanju topline in trenutkov sprostitve.
Ponosni smo na našo skupnost, kjer smo si ljudje vedno v oporo!

Z ljubeznijo in sočutjem,
Ekipa Napolitanske picerije Pri Cesarju

#kamnik #poplave #skupajzmoremo #picerija
...

8 0
Tudi danes, v 𝐩𝐨𝐧𝐞𝐝𝐞𝐥𝐣𝐞𝐤 7. avgusta, nadaljujemo misijo in 𝐢𝐳𝐫𝐞𝐝𝐳𝐫𝏞𝐝𝐧𝏝 𝐨 𝟐𝟏𝐡.Ker še vedno nimamo na voljo pitne vode, bo mogoče le naročanje pic za s seboj. 🍕🍕🍕 #takeawayV znamenju 𝐡𝐯𝐚𝐥𝐞ž𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 do vseh 𝐩𝐢 𝐞𝐯, zlasti do 𝐠𝐚𝐬𝐢𝐥𝐜𝐞𝐯, bodo za vse naše junake tudi danes pice 𝐛𝐫𝐞𝐳𝐩𝐥𝐧 A

Tudi danes, v 𝐩𝐨𝐧𝐞𝐝𝐞𝐥𝐣𝐞𝐤 7. avgusta, nadaljujemo misijo in 𝐢𝐳𝐫𝐞𝐝𝐳𝐫𝏞𝐝𝐧𝏝 𝐨 𝟐𝟏𝐡.

Ker še vedno nimamo na voljo pitne vode, bo mogoče le naročanje pic za s seboj. 🍕🍕🍕 #takeaway
V znamenju 𝐡𝐯𝐚𝐥𝐞ž𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 do vseh 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐭𝐨𝐯𝐠 𝐬𝐢𝐥𝐜𝐞𝐯, bodo za vse naše junake tudi danes pice 𝐛𝐫𝐞𝐳𝐩𝐥𝐚č𝐧𝐞. Ravno tako bodo imeli prednost pri naročilih, saj je njihov čas zelo dragocen, zato vas naprošamo za razumevanje pri naročilih, morda bo potrebno počakati kakšno minutko dlje.

#kamnik #poplave #PGDKamnik #SkupajMočnejši
...

12 0
Danes, v. Ker še vedno nimamo na voljo pitne vode, bo mogoče le naročanje pic za s seboj. 🍕🍕🍕 #takeawayV znamenju 𝐡𝐯𝐚𝐥𝐞ž𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 do vseh 𝐩𝐢 𝐞𝐯, zlasti do 𝐠𝐚𝐬𝐢𝐥𝐜𝐞𝐯, bodo za vse naše junake danes pice 𝐛𝐫𝐞𝐳𝐩𝐥𝐚č𝐛 A

Danes, v. Ker še vedno nimamo na voljo pitne vode, bo mogoče le naročanje pic za s seboj. 🍕🍕🍕 #takeaway

V znamenju 𝐡𝐯𝐚𝐥𝐞ž𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 do vseh 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐭𝐨𝐯𝐠 𝐬𝐢𝐥𝐜𝐞𝐯, bodo za vse naše junake danes pice 𝐛𝐫𝐞𝐳𝐩𝐥𝐚č𝐧𝐞. Ravno tako bodo imeli prednost pri naročilih, saj je njihov čas zelo dragocen, zato vas naprošamo za razumevanje pri naročilih, morda bo potrebno počakati kakšno minutko dlje.

#kamnik #poplave #PGDKamnik #SkupajMočnejši
...

33 2
🥗 Izboljšajte solatno igro v prihajajočem vročinskem value! 🌿🍗🍅🧀Doživite okuse s ⑤ neustavljivimi solatnimi krožniki. Od piščančjega fileja na žaru s češnjevimi paradižniki in pikantno-sladke omake do pečenih kalamarov, kraljevih kozic, oliv in limoninega preliva, so naše solate popolna kulinarična ekskurzija! Prepustite se vrhunskim užitkom zelenih listnatih solat, obloženih s pečeno zelenjavo in lokalnimi kmečkimi siri. Čas je za izjemne okuse in svežino s solatnimi krožniki Pri Cesarju! 🌟 #RazkošjeArome #NeustavljiveSolate #okusiInUživaj #solate #solatnikrožniki #lokalnojezabavno

🥗 Izboljšajte solatno igro v prihajajočem vročinskem value! 🌿🍗🍅🧀

Doživite okuse s ⑤ neustavljivimi solatnimi krožniki. Od piščančjega fileja na žaru s češnjevimi paradižniki in pikantno-sladke omake do pečenih kalamarov, kraljevih kozic, oliv in limoninega preliva, so naše solate popolna kulinarična ekskurzija! Prepustite se vrhunskim užitkom zelenih listnatih solat, obloženih s pečeno zelenjavo in lokalnimi kmečkimi siri.
Čas je za izjemne okuse in svežino s solatnimi krožniki Pri Cesarju!

🌟 #RazkošjeArome #NeustavljiveSolate #okusiInUživaj #solate #solatnikrožniki #lokalnojezabavno
...

6 0
V poletnem času smo odprti vsak dan, od ponedeljka do nedelje, tudi ob praznikih, do 22h. ☀️⛱️🍕

V poletnem času smo odprti vsak dan, od ponedeljka do nedelje, tudi ob praznikih, do 22h. ☀️⛱️🍕 ...

5 0

Kínálsz napi ebédet?

IGEN! Három különböző pizzát kínálunk napi ebédre. Szezonban, amikor salátánk van, egy salátát is kínálunk ebédre.

Szeretné látni a menüt?

Kóstolja meg az ízét ínyenc pizzáink, salátalapjaink és desszerteink minden falatával. Tekintse meg a pizzák, saláták és desszertek teljes menüjét.

Mi az a nápolyi pizza?

Az igazi nápolyi pizzát széles körben a pizza eredeti formájaként tartják számon, és nagyban különbözik a hagyományos pizzától

MIT MONDNAK AZ EMBEREK
4.6 Több mint 633 vélemény
Google
Pizza buonissima, a legjobb olasz pizzéria!
Google
Najboljše napoletane pice v okolici če ne celo v Sloveniji! További jó munkát! Sestavine so res kakovostne, okus je neverjeten.
Google
A legjobb pizza és a legjobb panna cotta, amit valaha ettem!!!
Google
Ha az igazi pizza rajongója vagy, ez az a hely, ahol el kell menned ezen a területen. Nem találsz ilyen pizzát Kamniktól (ahol az étterem található) Kranjska goráig. Csak Ljubljanában.

Az első értékelés után a mai napig tökéletes.
Google
Jobb pizza Kamnikban)
Google
Puhasto testo, sveža paradižnikova omaka in vrhunska mozzarella! Prijetno in prijazno.
Google
Kiváló étel, nagyszerű kiszolgálás
Google
Végtelenturnó a vendéglátók. A szobák jók. Az utca zajos. A pizza mennyei! Szuper hely!
Google
A pizzák puhák voltak, nagyon finomak és jól sültek.
A személyzet is nagyon kedves volt
tripadvisor
Kivételes nápolyi stílusú pizza vékony, ropogós kéreggel és friss, autentikus olasz feltétekkel. Hangulatos légkör, és növeli az elragadó élményt. Kifejezetten ajánlott pizza szerelmeseinek 🥰
tripadvisor
Imádtuk az ételeket, vasárnap elég zsúfolt volt, de sok helyük van. A csodálatos pizzák mellett próbáld ki a monocake-t is – finom!
Google
Najboljša pica daleč naokoli!
Google
A pizza egyszerűen fantasztikus
Google
Odlične pice, primerna cena, prijazen natakar.
Google
Най-добрата закуска, която някога съм имал в хотел! Максимално разнообразна и богата. Местоположението е много добро. Паркинга също. Сменяха ни кърпите почти всеки ден. Препоръчвам.
Google
Odlicno
Google
A legjobb pizza a környéken.
Kovászos, napoletani stílusú pizza remek hozzávalókkal. Mit kívánhatna még?

Talán egy jobb kézműves sörválaszték! 🍺
Google
Najbolse pice v kamniku 👋Jedel ze veliko razlicnih pic ampak tako dobrih pa se ne 👌bil ze veckrat in z veseljem se pridem
Google
Volt szerencsém kipróbálni a nápolyi pizzát, és nagyon finom volt! A pizza vékony, ropogós héja volt, ami tökéletes volt. Fatüzelésű kemencét használnak, és a feltétek frissek és tele voltak ízekkel. A részletekre való odafigyelés és az összetevők minősége valóban minden falatban megmutatkozott. A légkör barátságos és hívogató volt, a kiszolgálás pedig barátságos és figyelmes.

Nagyon ajánlom ezt a helyet mindenkinek, aki autentikus nápolyi pizzát keres Kamnikban. Igazán emlékezetes élmény volt, amit nem fogok elfelejteni!
Google
Az egyik legjobb pizza Szlovéniában. A szolgáltatás rendben van, az ár ésszerű, különösen az ételek minőségét figyelembe véve
Google
Igazi nápolyi pizza megfelelően rágós héjjal és jó minőségű feltétekkel. A 'Nduja fantasztikus, fűszeres szalámival, napon szárított paradicsommal és burata sajttal. Helyi sajtokat, kecskesajtokat és hagyományosabb olasz sajtokat és húsokat használnak. A nápolyi hagyomány és a szlovén ízek kellemes ötvözete. Sok szempontból jobbak, mint a közép-olaszországi pizzák, amelyeknek általában vékony a héja és kevesebb a feltét. A fogadtatás meleg, a kiszolgálás gyors és hatékony. És felajánlják a menü angol fordítását. Megy! Nagyon boldog leszel, amit tettél.
Google
A legjobb pizza, amit eddig Szlovéniában kóstoltunk. 3 különbözőt rendeltünk, mindegyik tökéletes volt.

PRI CESARJU, NÁPOLI PIZZA ÉTTEREM

Látogasson el hozzánk még ma!

Boutique Bed and Breakfast Kamnikban és a nápolyi pizza étterem (Pizzeria Napoletana). Vegye fel velünk a kapcsolatot, foglaljon helyet, vagy nézze meg a térképen a helyünket.