Napolitanska Picerija Kamnik

Picerija v Kamniku – kjer je vsaka rezina košček Italije.

Odpiralni čas picerije

PONEDELJEK

TOREK

SREDA

ČETRTEK

PETEK

SOBOTA

NEDELJA

DRŽAVNI PRAZNIKI

11.00 – 22.00

11.00 – 22.00

11.00 – 22.00

11.00 – 22.00

11.00 – 22.00

11.30 – 22.00

11.30 – 22.00

11.30 – 22.00

⚠ Zaradi kolektivnega dopusta smo zaprti do 4. oktobra. Vrnili se bomo v četrtek, 5. oktobra!


Zahvaljujemo se vam za razumevanje in veselimo se, da se kmalu spet vidimo!

Če iščete pristno izkušnjo neapeljske pice, potem morate obiskati Napolitansko picerijo Pri Cesarju v Kamniku. Naše pice so narejene po tradicionalnih tehnikah z dolgo fermentacijo. Uporabljamo samo najboljše sestavine, da vam zagotovimo tisti pristen neapeljski okus. Zaljubili se boste v mehko in žvečljivo testo z drožmi, okusno paradižnikovo omako (pelati  San Marzano), in najbolj sveže dodatke. Ni presenetljivo, da naše pice veljajo za ene najboljših v bližnji in daljni okolici. Zavedamo se, da prave neapeljske pice niso pretirano obložene, vendar smo poskrbeli tudi za vse tiste, ki ste vajeni nekoliko bolj bogatih pic. Zato so nekatere med njimi nekoliko bolj obložene, spet druge vključujejo lokalni pridih.

Poleg tega imamo tudi toplo in domače vzdušje, ki je kot nalašč za večerna druženja s prijatelji ali družino. Naše osebje je prijazno in ustrežljivo, poskrbeli pa bomo, da bo vaša kulinarična izkušnja vrhunska in nepozabna. Uživajte v vrhunski kulinariki!

Vrata picerije v Kamnik smo odprli v letu 2020 in odtlej razveselili mnogo gostov. Več o njihovih izkušnjah si lahko preberete spodaj.

🍂 Pomembno Obvestilo 🍃Spoštovani cenjeni gostje!Želimo vas obvestiti, da sta napolitanska picerija in prenočišča Pri Cesarju zaradi kolektivnega dopusta zaprta do 4. oktobra. Ponovno bomo za vas na voljo v četrtek, 5. oktobra! V tem času bo naša ekipa izkoristila trenutek za zaslužene oddih in pripravljene na vaš ponovni obisk. Z nestrpnostjo pričakujemo vaš povratek, ter vas bomo sprejeli z našo toplino in okusnimi jedmi.Hvala za vaše razumevanje in veselimo se srečanja z vami!Spremljajte nas za več novic in razburljivih presenečenj ob našem ponovnem odprtju.#Počitnice #SeVidimoKmalu

🍂 Pomembno Obvestilo 🍃

Spoštovani cenjeni gostje!

Želimo vas obvestiti, da sta napolitanska picerija in prenočišča Pri Cesarju zaradi kolektivnega dopusta zaprta do 4. oktobra. Ponovno bomo za vas na voljo v četrtek, 5. oktobra!

V tem času bo naša ekipa izkoristila trenutek za zaslužen oddih in pripravljena na vaš ponovni obisk. Z nestrpnostjo pričakujemo vaš povratek, ter vas bomo sprejeli z našo toplino in okusnimi jedmi.

Hvala za vaše razumevanje in veselimo se srečanja z vami!

Spremljajte nas za več novic in razburljivih presenečenj ob našem ponovnem odprtju.

#Počitnice #SeVidimoKmalu
...

5 0
Dragi naši gostje, prijatelji in sosedi! V teh težkih trenutkih, ko se soočamo s posledicami največje naravne katastrofe v zgodovini, želimo izraziti globoko sočutje in sočutje do vseh, ki čutite enormno težko poplavo. Vaše trpljenje in izzivi so nas globoko prizadeli. Naša napolitanska picerija je ponovno odprla svoja vrata, vendar se moramo vsi zavedati, da bo pot do normalnosti dolga. Naša skupnost se združuje v podpori, solidarnosti in medsebojni pomoči. čeprav so koraki vračanja k običajnemu življenju počasni in nadvse naporni, želimo, da veste, da smo na tej poti z vami. V zadnjih dneh je marsikdo izrazil, da mu je nerodno vstopiti v naš prostor, ker je bil umazan, vendar zdaj ni čas formalnosti. Naša vrata so odprta za vse, upam le, da pri nas morda za trenutek uspete pozabiti težko realnost, se sprostite in napolnite z energijo. Vzajemna podpora nam daje pogum, da se dvignemo iz teh težkih trenutkov ter nam vliva moč za nov zagon.Vaše zgodbe so naša inspiracija in skupaj bomo gradili pot naprej. Vabljeni ste, da se nam pridružite pri skupnem ustvarjanju topline in trenutkov sprostitve. Ponosni smo na našo skupnost, kjer smo ljudje vedno v oporo! Z ljubeznijo in sočutjem,Ekipa Napolitanske picerije Pri Cesarju#kamnik #poplave #skupajzmoremo #picerija

Dragi naši gostje, prijatelji in sosedi!

V teh težkih trenutkih, ko se soočamo s posledicami največje naravne katastrofe v zgodovini, želimo izraziti globoko sočutje in sočustvovanje do vseh, ki čutite enormno težo poplav. Vaše trpljenje in izzivi so nas globoko prizadeli.

Naša napolitanska picerija je ponovno odprla svoja vrata, vendar se moramo vsi zavedati, da bo pot do normalnosti dolga. Naša skupnost se združuje v podpori, solidarnosti in medsebojni pomoči. Čeprav so koraki vračanja k običajnemu življenju počasni in nadvse naporni, želimo, da veste, da smo na tej poti z vami.

V zadnjih dneh je marsikdo izrazil, da mu je nerodno vstopiti v naš prostor, ker je bil umazan, vendar zdaj ni čas formalnosti. Naša vrata so odprta za vse, upam le, da pri nas morda za trenutek uspete pozabiti težko realnost, se sprostite in napolnite z energijo. Vzajemna podpora nam daje pogum, da se dvignemo iz teh težkih trenutkov ter nam vliva moč za nov zagon.

Vaše zgodbe so naša inspiracija in skupaj bomo gradili pot naprej. Vabljeni ste, da se nam pridružite pri skupnem ustvarjanju topline in trenutkov sprostitve.
Ponosni smo na našo skupnost, kjer smo si ljudje vedno v oporo!

Z ljubeznijo in sočutjem,
Ekipa Napolitanske picerije Pri Cesarju

#kamnik #poplave #skupajzmoremo #picerija
...

8 0
Tudi danes, v 𝐩𝐨𝐧𝐞𝐝𝐞𝐥𝐣𝐞𝐤 7. avgusta, nadaljujemo misijo in 𝐢𝐳𝐫𝐞𝐝𝐧𝐨 odpiramo picerijo od 𝟏𝟏𝐡 𝐝𝐨 𝟐𝟏 𝐡.Ker še vedno nimamo na voljo pitne vode, bo mogoče le naročiti pic za s seboj. 🍕🍕🍕 #takeawayV znamenju 𝐡𝐯𝐚𝐥𝐞ž𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 do vseh 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐭𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐜𝐞 𝐯, zlasti do 𝐠𝐚𝐬𝐢𝐥𝐜𝐞𝐯, bodo za vse naše junake tudi danes pice 𝐛𝐫𝐞𝐳𝐩𝐥𝐚č𝐧𝐞. Ravno tako bodo imeli prednost pri naročilu, saj je njihov čas zelo dragocen, zato vas naprošamo za razumevanje pri naročilu, morda bo potrebno počakati kakšno minutko dlje.#kamnik #poplave #PGDKamnik #SkupajMočnejši

Tudi danes, v 𝐩𝐨𝐧𝐞𝐝𝐞𝐥𝐣𝐞𝐤 7. avgusta, nadaljujemo misijo in 𝐢𝐳𝐫𝐞𝐝𝐧𝐨 odpiramo picerijo od 𝟏𝟏𝐡 𝐝𝐨 𝟐𝟏 𝐡.

Ker še vedno nimamo na voljo pitne vode, bo mogoče le naročiti pic za s seboj. 🍕🍕🍕 #za s seboj
V znamenju 𝐡𝐯𝐚𝐥𝐞ž𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 do vseh 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐭𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐜𝐞𝐯, zlasti do 𝐠𝐚𝐬𝐢 𝐥𝐜𝐞𝐯, bodo za vse naše junake tudi danes pice 𝐛𝐫𝐞𝐳𝐩𝐥𝐚č𝐧𝐞. Ravno tako bodo imeli prednost pri naročilih, saj je njihov čas zelo dragocen, zato vas prosimo za razumevanje pri naročilih, morda bo potrebno počakati kakšno minutko naprej.

#kamnik #poplave #PGDKamnik #SkupajMočnejši
...

12 0
Danes, v 𝐧𝐞𝐝𝐞𝐥𝐣𝐨 6. avgusta, 𝐢𝐳𝐫𝐞𝐝𝐧𝐨 odpiramo picerijo od 𝟏𝟏𝐡 𝐝𝐨 𝟐𝟏𝐡. Ker še vedno nimamo na voljo pitne vode, bo mogoče le naročiti pic za s seboj. 🍕🍕🍕 #takeawayV znamenju 𝐡𝐯𝐚𝐥𝐞ž𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 do vseh 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐭𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐜𝐞 𝐯, zlasti do 𝐠𝐚𝐬𝐢𝐥𝐜𝐞𝐯, bodo za vse naše junake danes pice 𝐛𝐫𝐞𝐳𝐩𝐥𝐚č𝐧𝐞. Ravno tako bodo imeli prednost pri naročilu, saj je njihov čas zelo dragocen, zato vas naprošamo za razumevanje pri naročilu, morda bo potrebno počakati kakšno minutko dlje.#kamnik #poplave #PGDKamnik #SkupajMočnejši

Danes, v 𝐧𝐞𝐝𝐞𝐥𝐣𝐨 6. avgusta, 𝐢𝐳𝐫𝐞𝐝𝐧𝐨 odpiramo picerijo od 𝟏𝟏𝐡 𝐝𝐨 𝟐𝟏𝐡. Ker še vedno nimamo na voljo pitne vode, bo mogoče le naročiti pic za s seboj. 🍕🍕🍕 #za s seboj

V znamenju 𝐡𝐯𝐚𝐥𝐞ž𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢 do vseh 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐭𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐜𝐞𝐯, zlasti do 𝐠𝐚𝐬𝐢 𝐥𝐜𝐞𝐯, bodo za vse naše junake danes pice 𝐛𝐫𝐞𝐳𝐩𝐥𝐚č𝐧𝐞. Ravno tako bodo imeli prednost pri naročilih, saj je njihov čas zelo dragocen, zato vas prosimo za razumevanje pri naročilih, morda bo potrebno počakati kakšno minutko naprej.

#kamnik #poplave #PGDKamnik #SkupajMočnejši
...

33 2
🥗 Izboljšajte solatno igro v prihajajočem vročinskem valu! 🌿🍗🍅🧀Doživite okuse z ⑤ neustavljivimi solatnimi krožniki. Od piščančjega fileja na žaru s češnjevimi paradižniki in pikantno-sladke omake do pečenih kalamarov, kraljevih kozic, oliv in limoninega preliva, tako naše solate popolna kulinarična ekskurzija! Prepustite se vrhunskim uživanjem zelenih listnatih solat, obloženih s pečeno zelenjavo in lokalnimi kmečkimi siri. Čas je za izjemne okuse in svežino s solatnimi krožniki Pri Cesarju! 🌟 #RazkošjeArome #NeustavljiveSolate #okusiInUživaj #solate #solatnikrožniki #lokalnojezabavno

🥗 Izboljšajte solatno igro v prihajajočem vročinskem valu! 🌿🍗🍅🧀

Doživite okuse s ⑤ neustavljivimi solatnimi krožniki. Od piščančjega fileja na žaru s češnjevimi paradižniki in pikantno-sladke omake do pečenih kalamarov, kraljevih kozic, oliv in limoninega preliva, tako naše solate popolna kulinarična ekskurzija! Prepustite se vrhunskim uživanjem zelenih listnatih solat, obloženih s pečeno zelenjavo in lokalnimi kmečkimi siri.
Čas je za izjemne okuse in svežino s solatnimi krožniki Pri Cesarju!

🌟 #RazkošjeArome #NeustavljiveSolate #okusiInUživaj #solate #solatnikrožniki #lokalnojezabavno
...

6 0
V poletnem času smo odprti vsak dan, od ponedeljka do tedna, tudi ob praznikih, do 22h. ☀️⛱️🍕

V poletnem času smo odprti vsak dan, od ponedeljka do tedna, tudi ob praznikih, do 22h. ☀️⛱️🍕 ...

5 0

Ponujate dnevne malice?

DA! Za dnevno malico nudimo tri različne pice. V sezoni, ko imamo solate, ponudimo eno solato tudi za kosilo.

Želite videti jedilni list?

Uživajte v okusu vsakega grižljaja naših gurmanskih pic, solatnih krožnikov in sladic. Oglejte si celoten meni pic, solat in sladic.

Kaj je napolitanska pica?

Prava neapeljska pica na splošno velja za prvotno obliko pice in se močno razlikuje od tradicionalne pice.

KAJ O NAS POVEDO GOSTJE
4.6 Več kot 633 ocen
google
Pizza buonissima, anche più di alcune pizzerie italiane!
google
Najboljše napoletane pice v okolici če ne celo v Sloveniji! Nadaljuj z dobrim delom! Sestavine so res kakovostne, okus je neverjeten.
google
Najboljša pica in najboljša panna cotta, kar sem jih kdaj jedel!!!
google
Če ste ljubitelj prave pice, je to kraj, kamor ga lahko obiščete. Takšne pice ne boste našli od Kamnika (kjer je restavracija) do Kranjske gore. Samo v Ljubljani.

Po prvem pregledu do danes še vedno popoln.
google
Boljša pica v Kamniku)
google
Puhasto testo, sveža paradižnikova omaka in vrhunska mocarela! Prijetno in prijazno.
google
Odlična hrana, odlična postrežba
google
Végtelen barátságosak a vendéglátók. A szobák jók. Az utca zajos. Pizza mennyei! Szuper hely!
google
Pice so bile mehke, zelo okusne in dobro pečene.
Tudi osebje je bilo zelo prijazno
tripadvisor
Izjemna pica v neapeljskem slogu s tanko, hrustljavo skorjo in svežimi pristnimi italijanskimi prelivi. Prijeten ambient prispeva k čudoviti izkušnji. Zelo priporočljivo za ljubitelje pice 🥰
tripadvisor
Všeč nam je bila hrana, v nedeljo je bilo precej zasedeno, vendar imajo veliko prostora. Poleg izjemnih pic poskusite monocakes – okusno!
google
Najboljša pica daleč naokoli!
google
Pica je naravnost fantastična
google
Odlične pice, primerna cena, prijazen natakar.
google
Naj-dobra zajtrk nekoč, ki sem ga imel v hotelu! Maksimalno raznolika in bogata. Lokacija je zelo dobra. Parkinga prav tako. Сменяха ни кърпите почти всеки ден. priporočaм.
google
Odlicno
google
Najboljša pica v soseski.
Napoletanska pica iz kislega testa z odličnimi sestavinami. Kaj več bi si lahko želeli?

Morda kakšna boljša izbira craft piva! 🍺
google
Najbolse pice v kamniku 👋Jedel ze veliko razlicnih pic ampak tako dobrih pa se ne 👌bil ze veckrat in z veseljem se pridem
google
Z veseljem sem poskusil neapeljsko pico in bila je naravnost okusna! Pica je imela tanko, hrustljavo skorjo, ki je bila popolna. Uporabljajo peč na drva, prelivi pa so bili sveži in kar pokajo od okusa. Pozornost do detajlov in kakovosti sestavin se je resnično pokazala v vsakem grižljaju. Vzdušje je bilo prijetno in vabljivo, postrežba pa prijazna in pozorna.

Ta lokal toplo priporočam vsem, ki iščejo pristno neapeljsko pico v Kamniku. Bilo je res nepozabno doživetje, ki ga ne bom pozabil!
google
Ena najboljših pic v Sloveniji. Postrežba je v redu, cena primerna, še posebej glede na kakovost hrane
google
Prava neapeljska pica s primerno žvečljivo skorjo in visokokakovostnimi dodatki. 'Nduja je odlična, z dodano pikantno salamo, sušenimi paradižniki in sirom burata. Uporabljajo lokalne sire, kozji sir ter bolj tradicionalne italijanske sire in meso. Lepo prepletanje neapeljske tradicije in slovenskega okusa. Boljša v mnogih pogledih kot pice iz srednje Italije, ki imajo običajno tanko skorjo krekerja in manj dodatkov. Dobrodošlica je topla, postrežba hitra in učinkovita. In ponujajo angleški prevod menija. Pojdi! Zelo boste veseli, da ste.
google
Najboljša pica, kar smo jih poskusili v Sloveniji do sedaj. Naročili smo 3 različne, vsi so bili popolni.

PRI CESARJU, NAPOLITANSKA PICERIJA

Obiščite nas še danes!

Butični B&B v Kamniku in napolitanska picerija (Pizzeria Napoletana). Stopite z nami v stik, naredite rezervacijo ali pa poglejte našo osupljivo lokacijo, na pragu Alp.