Napolitanska Picerija Kamnik

Picerija v Kamniku – kjer je vsaka rezina košček Italije.

Odpiralni čas

PONEDELJEK

TOREK

SREDA

ČETRTEK

PETEK

SOBOTA

NEDELJA

(in državni prazniki)

zaprto

11.00 do 21.00

11.00 do 21.00

11.00 do 21.00

11.00 do 21.00

11.30 do 21.00

11.30 do 21.00

Iščete hrano za s seboj ali dostavo hrane?

Če iščete pristno izkušnjo neapeljske pice, potem morate obiskati Napolitansko picerijo Pri Cesarju v Kamniku. Naše pice so narejene po tradicionalnih tehnikah z dolgo fermentacijo. Uporabljamo samo najboljše sestavine, da vam zagotovimo tisti pristen neapeljski okus. Zaljubili se boste v mehko in žvečljivo testo z drožmi, okusno paradižnikovo omako (pelati  San Marzano), in najbolj sveže dodatke. Ni presenetljivo, da naše pice veljajo za ene najboljših v bližnji in daljni okolici. Zavedamo se, da prave neapeljske pice niso pretirano obložene, vendar smo poskrbeli tudi za vse tiste, ki ste vajeni nekoliko bolj bogatih pic. Zato so nekatere med njimi nekoliko bolj obložene, spet druge vključujejo lokalni pridih.

Poleg tega imamo tudi toplo in domače vzdušje, ki je kot nalašč za večerna druženja s prijatelji ali družino. Naše osebje je prijazno in ustrežljivo, poskrbeli pa bomo, da bo vaša kulinarična izkušnja vrhunska in nepozabna. Uživajte v vrhunski kulinariki!

Vrata picerije v Kamnik smo odprli v letu 2020 in odtlej razveselili mnogo gostov. Več o njihovih izkušnjah si lahko preberete spodaj.

Ponujate dnevne malice?

DA! Za dnevno malico nudimo tri različne pice. V sezoni, ko imamo solate, ponudimo eno solato tudi za kosilo.

Želite videti jedilni list?

Uživajte v okusu vsakega grižljaja naših gurmanskih pic, solatnih krožnikov in sladic. Oglejte si celoten meni pic, solat in sladic.

Kaj je napolitanska pica?

Prava neapeljska pica na splošno velja za prvotno obliko pice in se močno razlikuje od tradicionalne pice.

KAJ O NAS POVEDO GOSTJE
4.5 Več kot 501 ocena
google
Najbolse pice v kamniku 👋Jedel ze veliko razlicnih pic ampak tako dobrih pa se ne 👌bil ze veckrat in z veseljem se pridem
google
Odlične Neapolitanske Pizze priporočam PARMO in TIRAMISU prijazno in HITRO osebje, IZBRANE SESTAVINE (Grana Padano DOP, Mortadela Bologna IGP, Black Angus, sir kmetije Pr'Gabršk) Buon Appetito!
google
Z veseljem sem poskusil neapeljsko pico in bila je naravnost okusna! Pica je imela tanko, hrustljavo skorjo, ki je bila popolna. Uporabljajo peč na drva, prelivi pa so bili sveži in kar pokajo od okusa. Pozornost do detajlov in kakovosti sestavin se je resnično pokazala v vsakem grižljaju. Vzdušje je bilo prijetno in vabljivo, postrežba pa prijazna in pozorna.

Ta lokal toplo priporočam vsem, ki iščejo pristno neapeljsko pico v Kamniku. Bilo je res nepozabno doživetje, ki ga ne bom pozabil!
google
Ena najboljših pic v Sloveniji. Postrežba je v redu, cena primerna, še posebej glede na kakovost hrane
google
Prava neapeljska pica s primerno žvečljivo skorjo in visokokakovostnimi dodatki. 'Nduja je odlična, z dodano pikantno salamo, sušenimi paradižniki in sirom burata. Uporabljajo lokalne sire, kozji sir ter bolj tradicionalne italijanske sire in meso. Lepo prepletanje neapeljske tradicije in slovenskega okusa. Boljša v mnogih pogledih kot pice iz srednje Italije, ki imajo običajno tanko skorjo krekerja in manj dodatkov. Dobrodošlica je topla, postrežba hitra in učinkovita. In ponujajo angleški prevod menija. Pojdi! Zelo boste veseli, da ste.
google
Najboljša pica, kar smo jih poskusili v Sloveniji do sedaj. Naročili smo 3 različne, vsi so bili popolni.
tripadvisor
Bilo nas je 5, vsak je vzel drugo pico, vsi so bili neverjetni.
Ne odidite, preden okusite čudovite sladice
tripadvisor
Izredno okusna pica, sveže sestavine, hitra postrežba in prijazno osebje. Ena najboljših pic do sedaj! Zelo priporočljivo!
facebook
Pizza napoletana….več kot odlična👌
tripadvisor
Enkrat smo bili v Kamniku in po pohodu smo bili zelo lačni in je bila najboljša odločitev, da smo jedli pico Pri Cesarju. Pice so bile okusne, skorja je bila zelo mehka, a hkrati hrustljava. Všeč nam je bilo.
tripadvisor
Odlična postrežba, velike porcije. Pica Pri Cesarju je bila ena najboljših pic, kar sem jih jedel. Tudi cesarjeva solata je bila popoln obrok. Osebje govori dobro angleško.
facebook
Najboljša pica vseh časov!!! Obvezen obisk vsakega ljubitelja pice 😋

PRI CESARJU, NAPOLITANSKA PICERIJA

Obiščite nas še danes!

Butični B&B v Kamniku in napolitanska picerija (Pizzeria Napoletana). Stopite z nami v stik, naredite rezervacijo ali pa poglejte našo osupljivo lokacijo, na pragu Alp.