Kariera pri Cesarju

Vedno iščemo nadarjene posameznike, ki bi se pridružili naši ekipi

Pri Cesarju, Napolitanska Picerija

Preberite več o naši piceriji

Naša vrata picerije so se odprla leta 2020 zaradi ljubezni do pravih neapeljskih pic in lokalne dediščine in kulinarike.

Želite videti jedilni list?

Uživajte v okusu vsakega grižljaja naših gurmanskih pic, solatnih krožnikov in sladic. Oglejte si celoten meni pic, solat in sladic.

Ponujate dnevne malice?

DA! Za dnevno malico nudimo tri različne pice. V sezoni, ko imamo solate, ponudimo eno solato tudi za kosilo.

Iščete službo?

Picopek (m/ž)

Pozor vsi strastni in spretni neapeljski pizzaioli! Iščemo nadarjenega posameznika, ki bi se pridružil naši ekipi kot picopek izvrstnih napolitanskih pic.

Kot neapeljski pizzaiolo boste odgovorni za pripravo najbolj okusne in pristne neapeljske pice. Tesno boste sodelovali z našo ekipo in zagotovili, da bo vsaka pica narejena iz najbolj svežih in najkakovostnejših sestavin ter pripravljena z največjo skrbnostjo in pozornostjo do podrobnosti.

Picopek (m/ž)

Če ste neapeljski picopek (pizzaiolo), ki je ponosen na svoje delo in si prizadeva za popolnost vsake pice, ki jo naredite, vas želimo spoznati! Prijavite se še danes in se pridružite naši ekipi in nam pomagajte pri peki najboljše neapeljske pice v mestu.

Od idealnega kandidata si želimo:
Izkušnje s peko napolitanskih pic z globokim razumevanjem tradicionalnih tehnik in metod
Strast do umetnosti priprave pice in predanost doslednemu zagotavljanju izjemne kakovosti in okusa
Sposobnost dobrega timskega dela in učinkovitega sodelovanja z drugimi v hitrem okolju
Odlične komunikacijske sposobnosti in sposobnosti upravljanja s časom

Natakar (m/ž)

V svojo ekipo vabimo prijaznega, strokovnega natakarja v piceriji. Idealen kandidat bo odgovoren za zagotavljanje odlične storitve za naše goste; od sprejemanja naročil, strežbe hrane in pijače ter vzdrževanje čistega in prijetnega okolja. Kot natakar v napolitanski piceriji se od vas pričakuje, da boste dobro razumeli neapeljsko kuhinjo, znali priporočiti meni in odgovoriti na morebitna vprašanja naših gostov.

Natakar (m/ž)

Če ste navdušeni nad neapeljsko kuhinjo, radi nudite izjemne storitve za stranke in želite delati v prijaznem in dinamičnem okolju, vas spodbujamo, da se prijavite za to delovno mesto natakarja v naši piceriji.

Od idealnega kandidata si želimo:
Dokazane izkušnje kot natakar v restavraciji ali podobne vloge
Odlične sposobnosti za delo z gosti
Sposobnost dela v hitrem okolju
Sposobnost dela po fleksibilnem delovnem času, vključno z večeri in vikendi
Poznavanje neapeljske kuhinje in kulture

Ste se nam pripravljeni pridružiti?

Veseli bomo vaše prijave.

Kaj pravijo naši gostje
4.5 Več kot 502 recenziji
google
Najbolse pice v kamniku 👋Jedel ze veliko razlicnih pic ampak tako dobrih pa se ne 👌bil ze veckrat in z veseljem se pridem
google
Odlične Neapolitanske Pizze priporočam PARMO in TIRAMISU prijazno in HITRO osebje, IZBRANE SESTAVINE (Grana Padano DOP, Mortadela Bologna IGP, Black Angus, sir kmetije Pr'Gabršk) Buon Appetito!
google
Z veseljem sem poskusil neapeljsko pico in bila je naravnost okusna! Pica je imela tanko, hrustljavo skorjo, ki je bila popolna. Uporabljajo peč na drva, prelivi pa so bili sveži in kar pokajo od okusa. Pozornost do detajlov in kakovosti sestavin se je resnično pokazala v vsakem grižljaju. Vzdušje je bilo prijetno in vabljivo, postrežba pa prijazna in pozorna.

Ta lokal toplo priporočam vsem, ki iščejo pristno neapeljsko pico v Kamniku. Bilo je res nepozabno doživetje, ki ga ne bom pozabil!
google
Ena najboljših pic v Sloveniji. Postrežba je v redu, cena primerna, še posebej glede na kakovost hrane
google
Prava neapeljska pica s primerno žvečljivo skorjo in visokokakovostnimi dodatki. 'Nduja je odlična, z dodano pikantno salamo, sušenimi paradižniki in sirom burata. Uporabljajo lokalne sire, kozji sir ter bolj tradicionalne italijanske sire in meso. Lepo prepletanje neapeljske tradicije in slovenskega okusa. Boljša v mnogih pogledih kot pice iz srednje Italije, ki imajo običajno tanko skorjo krekerja in manj dodatkov. Dobrodošlica je topla, postrežba hitra in učinkovita. In ponujajo angleški prevod menija. Pojdi! Zelo boste veseli, da ste.
google
Najboljša pica, kar smo jih poskusili v Sloveniji do sedaj. Naročili smo 3 različne, vsi so bili popolni.
tripadvisor
Bilo nas je 5, vsak je vzel drugo pico, vsi so bili neverjetni.
Ne odidite, preden okusite čudovite sladice
tripadvisor
Izredno okusna pica, sveže sestavine, hitra postrežba in prijazno osebje. Ena najboljših pic do sedaj! Zelo priporočljivo!
tripadvisor
Enkrat smo bili v Kamniku in po pohodu smo bili zelo lačni in je bila najboljša odločitev, da smo jedli pico Pri Cesarju. Pice so bile okusne, skorja je bila zelo mehka, a hkrati hrustljava. Všeč nam je bilo.
facebook
Najboljša pica vseh časov!!! Obvezen obisk vsakega ljubitelja pice 😋

PRI CESARJU, NAPOLITANSKA PICERIJA

Obiščite nas še danes!

Butični B&B v Kamniku in napolitanska picerija (Pizzeria Napoletana). Stopite z nami v stik, naredite rezervacijo ali pa poglejte našo osupljivo lokacijo, na pragu Alp.