Kariera / Zaposlitev

Vedno iščemo nadarjene posameznike, ki bi se pridružili naši ekipiPri Cesarju, Napolitanska Picerija

Preberite več o naši piceriji

Naša vrata picerije so se odprla leta 2020 zaradi ljubezni do pravih neapeljskih pic in lokalne dediščine in kulinarike.

Želite videti jedilni list?

Uživajte v okusu vsakega grižljaja naših gurmanskih pic, solatnih krožnikov in sladic. Oglejte si celoten meni pic, solat in sladic.

Ponujate tudi dnevne malice?

DA! Za dnevno malico nudimo tri različne pice. V sezoni, ko imamo solate, ponudimo eno solato tudi za kosilo.

Iščete službo?

Pozor vsi strastni in vešči posamezniki!

Picopek (m/ž)

Iščemo nadarjenega posameznika, ki bi se pridružil naši ekipi kot neapeljski pizzaiolo. Kot neapeljski pizzaiolo boste odgovorni za pripravo najbolj okusne in pristne neapeljske pice. Tesno boste sodelovali z našo ekipo in zagotovili, da bo vsaka pica narejena iz najbolj svežih in najkakovostnejših sestavin ter pripravljena z največjo skrbnostjo in pozornostjo do podrobnosti.

Picopek (m/ž)

Če ste neapeljski picopek (pizzaiolo), ki je ponosen na svoje delo in si prizadeva za popolnost vsake pice, ki jo naredite, vas želimo spoznati! Prijavite se še danes in se pridružite naši ekipi in nam pomagajte pri peki najboljše neapeljske pice v mestu.

Od idealnega kandidata si želimo:
Izkušnje s peko napolitanskih pic z globokim razumevanjem tradicionalnih tehnik in metod
Strast do umetnosti priprave pice in predanost doslednemu zagotavljanju izjemne kakovosti in okusa
Sposobnost dobrega timskega dela in učinkovitega sodelovanja z drugimi v hitrem okolju
Odlične komunikacijske sposobnosti in sposobnosti upravljanja s časom

Natakar (m/ž)

V svojo ekipo vabimo prijaznega, strokovnega natakarja v piceriji. Idealen kandidat bo odgovoren za zagotavljanje odlične storitve za naše goste; od sprejemanja naročil, strežbe hrane in pijače ter vzdrževanje čistega in prijetnega okolja. Kot natakar v napolitanski piceriji se od vas pričakuje, da boste dobro razumeli neapeljsko kuhinjo, znali priporočiti meni in odgovoriti na morebitna vprašanja naših gostov.

Natakar (m/ž)

Če ste navdušeni nad neapeljsko kuhinjo, radi nudite izjemne storitve za stranke in želite delati v prijaznem in dinamičnem okolju, vas spodbujamo, da se prijavite za to delovno mesto natakarja v naši piceriji.

Od idealnega kandidata si želimo:
Dokazane izkušnje kot natakar v restavraciji ali podobne vloge
Odlične sposobnosti za delo z gosti
Sposobnost dela v hitrem okolju
Sposobnost dela po fleksibilnem delovnem času, vključno z večeri in vikendi
Poznavanje neapeljske kuhinje in kulture

Sobarica (m/ž)

V našo ekipo iščemo prijazno, strokovno sobarico. Idealen kandidat bo odgovoren za zagotavljanje čistoče in udobja naših sob za goste, zagotavljanje izjemnih storitev in vzdrževanje prijetnega vzdušja. Kot sobarica boste igrali ključno vlogo pri ohranjanju naših visokih standardov čistoče in zadovoljstva gostov.

Sobarica (m/ž)

Če imate strast do ustvarjanja čistih in udobnih prostorov, se ponosite s pozornostjo do podrobnosti in uživate v prispevanju k prijetnemu doživetju gostov, vas vabimo, da se prijavite na delovno mesto sobarice/sobarja v našem gostišču.

Od idealnega kandidata si želimo:
Dokazane izkušnje kot sobarica/sobar v podobni vlogi
Zavezanost k zagotavljanju izjemnih čistilnih storitev
Natančno pozornost do podrobnosti in predanost čistoči
Fleksibilnost za delo v različnih urah, vključno s konci tedna in prazniki
Strast do zagotavljanja udobja in zadovoljstva naših gostov

Pomočnik v kuhinji (m/ž)

Iščemo zanesljivega in predanega kuhinjskega pomočnika, ki bi postal del naše kuharske ekipe. Idealen kandidat bo pomagal pri različnih kuhinjskih opravilih, vključno s pripravo hrane, pomivanjem posode ter vzdrževanjem čistoče in organizacije v kuhinji. Pozitiven odnos, močna delovna etika in pripravljenost za učenje so bistveni za uspeh v tej vlogi. Pridružite se nam in prispevajte k ustvarjanju prijetnega okolja in zagotavljanju visokokakovostnih storitev v naši kuhinji.

Pomočnik v kuhinji (m/ž)

Če ste navdušeni nad delom v kuhinji in uživate v tem, da ste del povezane ekipe, se prijavite na naše odprto delovno mesto kuhinjskega pomočnika. Vaša pozornost do podrobnosti in predanost čistoči bosta prispevala k našemu kulinaričnemu uspehu.

Od idealnega kandidata si želimo:
Predhodne izkušnje v kuhinji ali podobni vlogi
Predanost k zagotavljanju izjemnih storitev čiščenja in higiene
Pozornost do detajlov in natančen pristop k kuhinjski čistoči in pripravi hrane
Prilagodljiva razpoložljivost za delo, vključno z vikendi in prazniki
Strast do zagotavljanja udobja in zadovoljstva gostov

Ste se nam pripravljeni pridružiti?

Veseli bomo vaše prijave.

Če želite izpolniti ta obrazec, omogočite JavaScript v svojem brskalniku.
Delovno mesto
Ime in Priimek
Vsi posredovani osebni podatki bodo uporabljeni izključno za namen te prijave za zaposlitev in bodo obravnavani v skladu z našo politiko zasebnosti.
Kaj pravijo naši gostje
4.5 Več kot 627 ocen
google
Prijazen sef in odlicne pice.
google
Bili že 2x v trenutno najljubši piceriji. Postrežba super, morska pica je bila fenomenalna. Pridemo kmalu nazaj.
tripadvisor
Nedavno smo si z družino ogledali neapeljsko picerijo v Kamniku v Sloveniji. Lahko rečemo, da smo se tam imeli precej dobro, zato morate vedeti naslednje:

Prvič, pica je bila dobra stvar. Iskreno povedano, tam zgoraj je najboljše, kar smo imeli v Sloveniji. Skorja je bila tanka in lepo hrustljava, okus pa soliden. Margherita je bila zmagovalka, nekatere druge kombinacije pa so bile kar v redu.

Samo mesto je bilo lepo, brez dvoma. Nič elegantnega ali kaj podobnega, vendar je bilo prijetno vzdušje. To je kraj, kamor lahko pripeljete svojo družino ali prijatelje in si privoščite sproščen obrok. Osebje je bilo prijazno, vendar je bila postrežba malo počasna. Morali smo čakati nekoliko dlje, kot smo pričakovali, da so naša naročila prispela, čeprav ni bilo preveč zasedenih.

Zdaj pa cene – bile so poštene. Ni super poceni, vendar tudi ne zlomite denarja.

Skratka, če ste v Kamniku in imate v mislih pico, se splača poskusiti ta lokal. Pica je fantastična in je prijeten kraj za druženje. Ne pričakujte elegantne, vrhunske izkušnje, a če iščete spodoben obrok v dobri družbi, ga boste našli tukaj.
google
Najboljša pica v Kamniku ! v odlicne sladice ☺️
google
Hrana na nivoju, hitro in ustrežljivo osebje, cenovno ok, lep razgled na Kamniške planine.
Definitivno priporočam vsakemu ljubitelju Napolitanskih pic!
tripadvisor
Ta lokal se je izkazal za pravega zmagovalca pice v stilu Napoli, bil je naravnost popoln. Zelo mi je bil všeč ambient in tudi postrežba - postregel me je sam lastnik s katerim sem prijetno poklepetal. Ampak resno – če imate radi pico, se še posebej odločite za pico Napoli, saj vas bo kvaliteta navdušila.
google
Čudovita pica, tako presenečenje! Vstopil sem, ne da bi prebral ocene (zelo lačen) in postrežba je bila tako hitra, pice so prispele v približno 10 minutah in bila je tako okusna. Testo je popolno. Zagotovo se bom vrnil.
google
Ena izmed boljših napolitanskih pic pri nas! (Nduja). Gospod(lastnik) je sam in se res trudi, dela celi dan sam. Priporočam, nebo vam žal!
google
Odlična postrežba, odlične pice, zelo lepe sobe
google
Buena pizzería auténtica en pleno Kamnik.
Comimos la Margheritta Buffala y la de Salmon (Losos).
El dueño es auténtico y muy agradable.
Buenos precios
google
Zelo lepo in moderno mesto. Imeli smo pico in solato
google
Pizza buonissima, anche più di alcune pizzerie italiane!
google
Najboljše napoletane pice v okolici če ne celo v Sloveniji! Nadaljuj z dobrim delom! Sestavine so res kakovostne, okus je neverjeten.
google
Najboljša pica in najboljša panna cotta, kar sem jih kdaj jedel!!!
google
Če ste ljubitelj prave pice, je to kraj, kamor ga lahko obiščete. Takšne pice ne boste našli od Kamnika (kjer je restavracija) do Kranjske gore. Samo v Ljubljani.

Po prvem pregledu do danes še vedno popoln.
google
Puhasto testo, sveža paradižnikova omaka in vrhunska mocarela! Prijetno in prijazno.
google
Odlična hrana, odlična postrežba
google
Végtelen barátságosak a vendéglátók. A szobák jók. Az utca zajos. Pizza mennyei! Szuper hely!
google
Pice so bile mehke, zelo okusne in dobro pečene.
Tudi osebje je bilo zelo prijazno
tripadvisor
Izjemna pica v neapeljskem slogu s tanko, hrustljavo skorjo in svežimi pristnimi italijanskimi prelivi. Prijeten ambient prispeva k čudoviti izkušnji. Zelo priporočljivo za ljubitelje pice 🥰
tripadvisor
Všeč nam je bila hrana, v nedeljo je bilo precej zasedeno, vendar imajo veliko prostora. Poleg izjemnih pic poskusite monocakes – okusno!
google
Najboljša pica daleč naokoli!
google
Odlične pice, primerna cena, prijazen natakar.
google
Naj-dobra zajtrk nekoč, ki sem ga imel v hotelu! Maksimalno raznolika in bogata. Lokacija je zelo dobra. Parkinga prav tako. Сменяха ни кърпите почти всеки ден. priporočaм.

PRI CESARJU, NAPOLITANSKA PICERIJA

Obiščite nas še danes!

Butični B&B v Kamniku in napolitanska picerija (Pizzeria Napoletana). Stopite z nami v stik, naredite rezervacijo ali pa poglejte našo osupljivo lokacijo, na pragu Alp.