Butični B&B in napolitanska picerija – pri Cesarju!

↳ ob vznožju Alp

Iščete hotel v Kamniku ali ste željni prave napolitanske pice?

Boutique B&B v Kamniku in neapeljska picerija (Pizzeria Napoletana). Nočitev z zajtrkom Pri Cesarju je butična hiša v Kamniku. Glasoval najboljši hotel v okolici Ljubljane, Napolitanska pica iz pravih italijanskih (D.O.P.) sestavin, ljubezni in okusnega drozastega testa. Prebudi gurmanske brbončice in jo poskusi!

Že pred časom so to osupljivo destinacijo in izjemno pokrajino dobro poznali turisti iz Dunaja, Prage, Budimpešte in celo Trsta. Ti turisti so v Kamnik prihajali predvsem zaradi zdravilne vode. Kamnik je poseben kraj s tradicijo in zgodovino ter odlična turistična destinacija za različne športne aktivnosti v naravi. Poleti je zelo priljubljeno pohodništvo v Kamniško-Savinjskih Alpah ter kolesarjenje in tek. Pozimi se turisti najraje zabavajo v teku na smučeh ali smučanju na gorskih vrhovih, kot je bližnji Krvavec.

Če iščete prenočišča v Kamniku, potem mora biti vaša izbira B&B Pri Cesarju. Nahaja se 15 km od letališča Ljubljana in 20 km od mesta Ljubljana. V bližini se nahajata železniška postaja in glavna avtobusna postaja, ki povezuje Kamnik z Ljubljano. Če ste pripravljeni na sprehod po srednjeveškem dragulju, je središče mesta oddaljeno le 250 metrov.

Kavarna | Bar | Pizzerija Napoletana

Uživajte v naši okusni pizzi napoletana

Kava-bar od leta 1995

Napolitanska picerija od leta 2020

Tudi če ste le mimoidoči in ne iščete hotela v Kamniku, se sprostite na markantni destinaciji, ki jo navdihuje izjemna pokrajina, ki združuje ponudbo srednjeveškega duha in rekreacije na prostem okoli neprekosljive lepote mesta Kamnik. Ne zamudite priložnosti, da se ustavite in uživate na najlepši terasi, svežem gorskem zraku in se okrepčate z našo izvrstno neapeljsko pico ali preprosto popijete skodelico vrhunske kave.

Hotelske sobe

PRI CESARJU, NAPOLITANSKA PICERIJA

Obiščite nas še danes!

Butični B&B v Kamniku in napolitanska picerija (Pizzeria Napoletana). Stopite z nami v stik, naredite rezervacijo ali pa poglejte našo osupljivo lokacijo, na pragu Alp.