Butični B&B in Napolitanska picerija - pri Cesarju!

↳ ob vznožju Alp

Iščete hotel v Kamniku ali ste željni prave napolitanske pice?

Že pred časom so to osupljivo destinacijo in izjemno pokrajino dobro poznali turisti iz Dunaja, Prage, Budimpešte in celo Trsta.


Ti turisti so v Kamnik prihajali predvsem zaradi zdravilne vode. Kamnik je poseben kraj s tradicijo in zgodovino ter odlična turistična destinacija za različne športne aktivnosti v naravi. Poleti je zelo priljubljeno pohodništvo v Kamniško-Savinjskih Alpah ter kolesarjenje in tek. Pozimi se turisti najraje zabavajo v teku na smučeh ali smučanju na gorskih vrhovih, kot je bližnji Krvavec.

Obiščite Kamnik in bivajte v Gostišču Pri Cesarju, pojejte najbolj okusno neapeljsko pico v naši piceriji (Pizzeria Napoletana). Izglasovan za najboljši hotel v okolici Ljubljane po vodiču InYourPocket, ki je bila izbrana za najboljšo pico Napoletana, narejeno iz pristnih italijanskih (DOP) sestavin, ljubezni in okusnega kislega testa. Nisi živel, dokler nisi poskusil!

Če iščete prenočišča v Kamniku, potem je vaša prava izbira Gostišče Pri Cesarju. Nahaja se 15 km od letališča Ljubljana in 20 km od mesta Ljubljana. V bližini se nahajata železniška postaja in glavna avtobusna postaja, ki povezuje Kamnik z Ljubljano. Če ste pripravljeni na sprehod po srednjeveškem dragulju, je središče mesta oddaljeno le 250 metrov.

Lačni?

Tudi če ste le mimoidoči in ne iščete hotela v Kamniku, se sprostite na markantni destinaciji, ki jo navdihuje izjemna pokrajina, ki združuje ponudbo srednjeveškega duha in rekreacije na prostem okoli neprekosljive lepote mesta Kamnik. Ne zamudite priložnosti, da se ustavite in uživate na najlepši terasi, svežem gorskem zraku in se okrepčate z našo izvrstno neapeljsko pico ali preprosto popijete skodelico vrhunske kave.

Nočitev z zajtrkom?

Če iščete prijeten in pristen kraj za bivanje v Kamniku, so prenočišča Pri Cesarju odlična izbira. Naše družinsko podjetje s 30-letno tradicijo že dolgo sprejema goste z vsega sveta, zato vam znamo pričarati udobno in domače doživetje.

10

SOB

30+

LET IZKUŠENJ

600+

OCEN NA SPLETU

PRI CESARJU, NAPOLITANSKA PICERIJA

Obiščite nas še danes!

Butični B&B v Kamniku in napolitanska picerija (Pizzeria Napoletana). Stopite z nami v stik, naredite rezervacijo ali pa poglejte našo osupljivo lokacijo, na pragu Alp.