Pokličite nas: 041 629 846
Kamnik: Zemljevid

Naše nastanitvene kapacitete obsegajo 11 sob, kjer lahko prenoči do 20 oseb. Imamo 5 različnih kategorij sob. Enoposteljne sobe imajo širša ležišča (do 140 cm), Francoska soba je manjša dvoposteljna soba, ki ima francosko ležišče. Dvoposteljna soba ima dve ležišči (lahko tudi ločeni). Dvoposteljna soba Superior je prostornejša soba in ima balkon. Triposteljna soba Superior je naša največja soba z daljšimi ležišči (dve skupni ležišči in eno ločeno ležišče, vsa dolžine 220cm). Na posestvu je omogočena brezplačna brezžična povezava na splet (WiFi).

Prenočišča Pri Cesarju so odlična izbira za družine, pare, prijatelje in avanturiste. Vsaka soba ima svojo kopalnico, s tušem in sušilcem za lase. Sobe imajo telefon, LCD televizorje, nekatere tudi hladilnike. Sobi Superior imata dostop do velikega balkona s pogledom na Kamniško-Savinjske Alpe.

Gostom je na voljo tudi čajna kuhinja, kjer si lahko pripravljajo hladne in tople napitke ter lahke prigrizke. Vsako jutro strežemo bogato okusne zajtrke navdahnjene s tradicijo in pozornostjo v sproščujočem in udobnem vzdušju. Obilen zajtrk je sestavljen iz širokega izbora tradicionalne hrane. Pozimi lahko uživate v smučanju, teku na smučeh, planinarjenju, boardanju in ostalih zimskih aktivnostih. Poleti se lahko sproščate v naravi (Kamniška Bistrica, Velika Planina) ali se podate na odkrivanje prelepega srednjeveškega mesta.

CENIK NOČITEV

Enoposteljna Dvoposteljna
francoska
Dvoposteljna Dvoposteljna
Superior
Triposteljna
Superior
36 € 48 € 58 € 74 € 92 €

 

Zajtrk se dodatno obračuna in sicer 6 € / osebo.
Turistična taksa se obračuna dodatno 1,265 € / osebo na noč.

cenik vsebuje DDV in se lahko spreminja.
Za posebne ponudbe nas kontaktirajte.
 

Poizvedujete po rezervaciji?

Rezerviraj BREZPLAČNO!

Pošljite nam rezervacijo in opredelite vaše želje glede datuma prihoda, odhoda, tipom sobe itd. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.