"Pri Cesarju": Prodamo

Zgodovinsko gostišče in naložbena priložnost v turističnem sektorju Kamnika v bližini Ljubljane

Leto izgradnje

1847

Bogata zgodovina

Velikost (tlorisna površina)

903,4 m2

Picerija, restavracija, udobna prenočišča, velika klet

Energetska učinkovitost

C

(35 - 60 kWh/m2a)

Stavba zaščitena z ZVKDS

Cena:

1.690.000 €

Ta vrhunska nepremičnina ponuja prehod v cvetočo restavracijsko in hotelsko industrijo, z dovolj prostora za širitev in inovacije.

Odklenite vrata do neskončnih možnosti v srcu Slovenije.

Podajte se v izjemno priložnost nakupa »Pri Cesarju«, veličastnega gostišča z znamenito preteklostjo in pridihom sodobne elegance, strateško postavljene v bližini živahnega kamniškega jedra. Ta nepremičnina, ki obsega 903,4 m², vključuje karizmatično restavracijo, priljubljeno picerijo in udobne namestitve, vse na zemljišču, velikem 937 m².

TAKOJŠNJI ŠTART


Posel na ključ

Še naprej uspevajte z uveljavljenim gostiščem in picerijo, pri čemer izkoristite bazo zvestih strank in zvezdniški ugled

NASLEDNJI KORAK


Razširitev pripravljena

Popolnoma opremljena kuhinja čaka na tiste, ki so pripravljeni povzdigniti kulinarično izkušnjo v restavracijo s polno storitvijo, ki bo poskrbela za gastronome in priložnostne goste.

VIZIJA


Vsestranska klet

Zamislite si preoblikovanje ogromne kleti v dodatna poslovna prizorišča, center dobrega počutja, vinsko klet ali prostore za dogodke, pri čemer vsak doda edinstveno plast privlačnosti nepremičnine.


Prilagodljivi prostori: Postavitev ponuja prilagodljivost za preoblikovanje prostorov v skladu z novimi zahtevami trga ali osebnimi vizijami, povečuje vrednost in uporabnost nepremičnine in še veliko več!

"Pri Cesarju" ne stoji samo kot nepremičnina, temveč kot obljuba blaginje, ki združuje tradicijo z brezmejnim potencialom. Ne glede na to, ali želite nadaljevati dediščino ali ustvariti lastno, ta nepremičnina nudi temelje za uspešen podvig v enem najslikovitejših krajev v Sloveniji.

Lastnosti:

Leto izgradnje: 1847, s popolno posodobitvijo leta 2019, ki je združila šarm preteklih let z današnjim luksuzom.
Energetska učinkovitost: energijski razred C, ki ustreza visokim standardom varčevanja z energijo.
Prostori: Klet za obsežno skladišče, prostor za pripravo hrane in utility; prijeten restavracijski prostor (150 sedežev), obdan z dvema vabljivima terasama (100 sedežev); zgornja nadstropja ponujajo 11 lepo opremljenih sob za do 20 gostov in teraso za miren razgled.
Dizajn in udobje: pohištvo iz masivnega lesa po meri, kamnita tla v skupnih prostorih in topla lesena tla v zasebnih sobah. Prenova leta 2019 je osvežila vsako sobo, kopalnico, restavracijo, kuhinjo, streho in bistvene storitve, dodali pa so tudi varnostne in požarne sisteme.
Pripomočki: plinsko ogrevanje, hitra optična povezava (2gbps), kabelska TV ter balkoni v izbranih sobah.
Postavljena na 604 m² velikem zemljišču s pripadajočim 333 m² velikim parkiriščem za 13 vozil, ki zagotavlja odličen dostop za vse obiskovalce.
Lokacija in okolica: Blizu pustolovskih poti za gorsko kolesarjenje, priročne železniške postaje in le 10 km oddaljenega smučišča Krvavec, ki ponuja vrata v naravni sijaj Slovenije.

Vaša prihodnost se začne tukaj

Odkrijte "Pri Cesarju" in raziščite svet, poln priložnosti. Naj bo to temelj vaše podjetniške poti, kjer se dediščina usklajuje z inovativnostjo za cvetočo prihodnost v gostinstvu in širše.