PRENOČIŠČA / SOBE

Stopite v prostorne in okusno opremljene sobe v Gostišču Pri Cesarju, kjer se prepleta sodobno udobje z zgodovinskim šarmom.


Sobe v našem gostišču so prostorne in dobro opremljene ter gostom nudijo udobno in sproščujoče okolje. Vsaka soba je edinstvena in okusno opremljena, da odraža zgodovinski značaj stavbe, hkrati pa nudi sodobno opremo za udobno bivanje. Opremljena z udobnimi posteljami, visokokakovostno posteljnino in puhastimi blazinami za dober spanec. Pohištvo je skrbno izbrano, da odraža značaj stavbe, s starinskimi kosi, pomešanimi s sodobnimi dodatki.

ALI STE VEDELI?

Gostišče Pri Cesarju je zaščiteno s strani javnega zavoda RS za varstvo kulturne dediščine – ZVKDS

Prostorni in razkošni sobi z balkonom in pogledom na gore. Ponujata udobno veliko zakonsko posteljo, udobno sedežno garnituro in zasebno kopalnico.

Zelo udobna in mirna soba, z zasebnim balkonom. Vključuje veliko zakonsko posteljo, pisalno mizo in zasebno kopalnico.

Ena z razgledom na mesto, druga z osupljivim pogledom na gore. Naši najbolj priljubljeni sobi sta kot nalašč za poslovna potovanja ali samostojne počitnice.

Naša soba Economy Comfort je udobna in cenovno dostopna možnost, ki se nahaja v zgornjem nadstropju. Idealna za proračun-zavestne samostojne popotnike ali pare.

Economy sobe so v mansardi, nekatere lahko sprejmejo dodatno osebo. Soba Basic zagotavlja preprostost in dostopnost. Popolno denarnici prijazno bivanje.

Vsaka soba je opremljena tudi z vsemi potrebnimi priteklinami za udobno bivanje, vključno z brezplačnim brezžičnim internetom, televizijo z ravnim zaslonom, zasebno kopalnico in klimatsko napravo. Kopalnice so moderne in prostorne, z visokokakovostnim toaletnim priborom in puhastimi brisačami.

Naše sobe vam nudijo edinstveno in udobno izkušnjo ter nudijo popolno mešanico sodobnega udobja in zgodovinskega šarma.

Ne glede na to, ali potujete poslovno ali za užitek, vam naše sobe nudijo prijetno in sproščujoče okolje za vaše popolno bivanje v Kamniku.

Naše najbolj priljubljene storitve

Zasebno parkirišče,

ograjeno

Klimatska

naprava

LCD TV

Kabelski programi

Zasebna kopalnica,

Toaletne potrebščine

Hladilnik,

Minibar

Bliskovit WIFI

2,4 GHz / 5 GHz

00
dni
00
ur
00
minut
00
sekund

Ne zamudite naše posebne promocije do -20%

*promocijske ponudbe so »Brez možnosti vračila«

PRI CESARJU, NAPOLITANSKA PICERIJA

Obiščite nas še danes!

Butični B&B v Kamniku in napolitanska picerija (Pizzeria Napoletana). Stopite z nami v stik, naredite rezervacijo ali pa poglejte našo osupljivo lokacijo, na pragu Alp.