PRENOČIŠČA / SOBE

Stopite v udobne in stilsko opremljene sobe v prenočiščih pri Cesarju, kjer se srečata sodobno udobje in zgodovinski šarm.

Sobe v naši nočitvi z zajtrkom so prostorne in dobro opremljene ter gostom nudijo udobno in sproščujoče okolje. Vsaka soba je edinstvena in okusno opremljena, da odraža zgodovinski značaj stavbe, hkrati pa nudi sodobno opremo za udobno bivanje.

Sobe so opremljene z udobnimi posteljami, kakovostno posteljnino in puhastimi blazinami, ki zagotavljajo dober spanec. Pohištvo je skrbno izbrano, da odraža značaj stavbe, s starinskimi kosi, pomešanimi s sodobnim udobjem.

Udobje za vse vaše potrebe

Vsaka soba je opremljena tudi z vsemi potrebnimi priteklinami za udobno bivanje, vključno z brezplačnim brezžičnim internetom, televizijo z ravnim zaslonom, zasebno kopalnico in klimatsko napravo. Kopalnice so moderne in prostorne, z visokokakovostnim toaletnim priborom in puhastimi brisačami.

Na splošno vam naše sobe zagotavljajo edinstveno in udobno izkušnjo, saj ponujajo popolno mešanico sodobnega udobja in zgodovinskega šarma. Ne glede na to, ali potujete poslovno ali za užitek, vam te sobe nudijo prijetno in sproščujoče okolje za vaše popolno bivanje v Kamniku.

PRI CESARJU, NAPOLITANSKA PICERIJA

Obiščite nas še danes!

Butični B&B v Kamniku in napolitanska picerija (Pizzeria Napoletana). Stopite z nami v stik, naredite rezervacijo ali pa poglejte našo osupljivo lokacijo, na pragu Alp.