Pogoji in omejitve

Spoštovani gost,


Želimo vas obvestiti o naših pogojih, s katerimi se morate v celoti strinjati, preden opravite rezervacijo in/ali bivanje v Gostišču Pri Cesarju (vsa navedena pravila morajo biti sprejeta), da vam zagotovimo prijetno izkušnjo. .

1. Čas prijave in odjave

Čas prijave je od 16.00 do 22.00 (16.00 - 22.00)

Čas odjave je od 6.00 do 10.00 (od 6. do 10. ure).

2. Politika rezervacij

Uporabnik spletne strani se ob rezervaciji zavezuje, da bo posredoval veljaven e-poštni naslov in nas pooblašča, da ga uporabljamo za obveščanje v zvezi z rezervacijo in podatke za potrditev. Če uporabnik ni dosegljiv po elektronski pošti ali telefonu ali odda napačen ali neveljaven e-poštni naslov, si pridržujemo pravico do preklica rezervacije.

3. Politika in možnosti plačila in odpovedi

Individualne rezervacije (do 2 sobi)


 1. Možnost: “BREZPLAČNA odpoved – plačilo v Gostišču Pri Cesarju”


Ta možnost plačila in odpovedi je na voljo samo za rezervacije do 2 sobi (individualne rezervacije). Rezervacije, zaključene s to možnostjo, je mogoče preklicati brez stroškov odpovedi do 14 dni pred prihodom.

V primeru odpovedi v 14 dneh pred prihodom ali v primeru neprihoda se zaračuna celoten znesek rezervacije. Plačilo v Gostišču Pri Cesarju (na licu mesta) je možno s kreditno kartico (MasterCard ali Visa) ali z gotovino (samo EUR).

V primeru, da želi gost plačati neposredno v Gostišču Pri Cesarju, je pred potrditvijo rezervacije še vedno potrebna predavtorizacija kreditne kartice gosta. 

 2. Možnost: »Brez možnosti vračila«


Rezervacije, opravljene s to možnostjo, zahtevajo celotno predplačilo ob rezervaciji, odpovedi ali spremembe niso možne.

Če so podatki o kreditni kartici napačni ali jih ni mogoče bremeniti iz drugega razloga, si Gostišče Pri Cesarju pridržuje pravico do preklica rezervacije. Če so v rezervaciji navedeni kontaktni podatki, bo Gostišče Pri Cesarju gosta obvestilo o tej težavi in zahtevalo nove podatke o kreditni kartici.

Upoštevajte, da če gost odpove ali spremeni rezervacijo ali v primeru neprihoda, se zaračuna celotna cena rezervacije.

4. Politika skupinskih rezervacij (več kot 2 sobi)

Posebni plačilni in odpovedni pogoji veljajo za vse rezervacije, ki vključujejo 2 ali več sob.


Za opravljene rezervacije več kot 30 dni pred prihodom, je po opravljeni rezervaciji zahtevan obvezni depozit v višini 50%. Ta depozit je vrnjen do 30 dni pred prihodom, po tem času pa ni več mogoče vrniti v obliki stroškov odpovedi. Preostali znesek 50% (ali stanje) je treba poravnati vsaj 14 dni pred prihodom in je nepovraten.


Za opravljene rezervacije manj kot 30 dni pred prihodom, je zahtevano takojšnje predplačilo v celotnem znesku in je v celoti nepovratno.


Predračun za predplačilo in dodatne informacije bo naša ekipa za rezervacije poslala na strankin e-poštni naslov. Predplačilo je možno z bančnim nakazilom ali bremenitvijo kreditne kartice. Če so posredovani kontaktni podatki stranke neveljavni ali neaktivni, si Gostišče Pri Cesarju pridržuje pravico do preklica rezervacije.

5. Politika dodatne ponudbe

Vsa dodatna ponudba je na voljo glede na povpraševanje in razpoložljivost.

6. Politika gostišča

Da vam zagotovimo maksimalno udobje, je v Gostišču Pri Cesarju politika k zavezanosti k miru v sobah za goste in javnih prostorih. Pritožbe drugih gostov zaradi pretiranega hrupa lahko povzročijo, da bo hrupna družba takoj zapustila gostišče brez vračila denarja.


Gostišče Pri Cesarju je nekadilska nastanitev v celoti. Za kajenje katere koli snovi vam bomo na račun prišteli strošek čiščenja v višini 200 €.


Še posebej smo ponosni na to, da našim gostom nudimo čiste sobe. Strinjate se, da bodo čezmerni madeži ali poškodbe naše lastnine povzročili najmanj 50 € stroškov čiščenja.

Doplačila zaračunana sobi za goste (dobavnica na sobo) bo poravnana ob odjavi.


Parkiranje v naših prostorih je na odgovornost lastnika vozila in Gostišče Pri Cesarju ne odgovarja za morebitno škodo.

Domače živali niso dovoljene.

Gostišče Pri Cesarju, CESARSKI DVOR doo, Tunjiška cesta 1, SI-1240 Kamnik · SI13809229.

Vse cene v obrazcu za rezervacijo vsebujejo DDV in so v evrih.

Pridržujemo si pravico do kakršnih koli popravkov teh pogojev zaradi pisarskih napak ali napak zaradi opustitve.