Valentinovo

Ljubezen je v zraku, Valentinovo pa je že za vogalom! Pridružite se nam na romantičnem in nepozabnem doživetju v naši napolitanski piceriji. Naš poseben Valentinov meni je zasnovan, da vas razveseli in ogreje vaša srca. Ne glede na to, ali praznujete s svojo ljubljeno osebo ali dragocenim prijateljem, je naš meni izdelan s srcem, da bo vaš večer resnično poseben.

MENI

"Valentino di Bufala"

Ponovno odkrijta čar Italije z našo predjedjo "Valentino di Bufala". Uživajta v čudoviti Caprese solati, ki vključuje sočne paradižnike, kremasto mozzarello di bufala in dišeče bazilike. Pokapana z najboljšim olivnim oljem in ščepcem začimb, je popolna predigra za nepozaben obrok. Spremlja jo hlebček iz drožastega testa po vajini izbiri, bodisi z olivnim oljem, česnom ali brez dodatkov. Mikavna začetna točka vajinega romantičnega večera.

Združita to čudovito solato Caprese s kozarcem Blazičeve rebule.

"Amore Napolitana"

Delita ljubezen s pico v obliki srca! Izberita svojo najljubšo pico iz našega menija, in vsak izmed vaju bo prejel polovico srca, simbol vajine ljubezni in povezanosti. Naše pice so pripravljene z najboljšimi sestavinami in pečene do popolnosti v naši peči na drva. To je resnično doživetje za praznovanje vajine vezi.


Združita svojo pico v obliki srca s kozarcem Dolfovega cabernet sauvignona ali merlota.

"Dolci Momenti"

Zaključita kulinarični večer z romantičnimi torticami Pavlova, ki jih za nas pripravlja Leanasweets. Te božanske sladice so izdelane z ljubeznijo in strastjo, tako kot vajin odnos. Prepustita se čudoviti kombinaciji vanilijeve kreme in svežih jagod ter uživajta v sladkosti vajine vezi.

Za sladek zaključek obroka pa si ob tortici nazdravita s kozarcem Krampačevega muškata ottonela.

CENIK:

Valentinov meni brez vinske spremljave - 19,90 EUR na osebo.

Valentinov meni z vinsko spremljavo - 28,90 EUR na osebo.


Naročilo Valentinovega menija je na voljo zgolj v parnem številu.

Ponudba je na voljo 14. februarja 2024.


Cene vključujejo DDV.

Potrebna rezervacija. Število oziroma rezervacije so omejene.

Rezervacije za leto 2024 so zaključene!

Se vidimo spet naslednje leto.

Uporabniki iOS-a, ki uporabljajo SafariZa uporabnike iPhona, ki uporabljajo Safari z omogočenim »Private Relay«, kliknite »Show IP address« za uspešno oddajo tega obrazca.
KAJ O NAS POVEDO GOSTJE
4.5 Več kot 643 ocen
google
Prijazen sef in odlicne pice.
google
Bili že 2x v trenutno najljubši piceriji. Postrežba super, morska pica je bila fenomenalna. Pridemo kmalu nazaj.
tripadvisor
Nedavno smo si z družino ogledali neapeljsko picerijo v Kamniku v Sloveniji. Lahko rečemo, da smo se tam imeli precej dobro, zato morate vedeti naslednje:

Prvič, pica je bila dobra stvar. Iskreno povedano, tam zgoraj je najboljše, kar smo imeli v Sloveniji. Skorja je bila tanka in lepo hrustljava, okus pa soliden. Margherita je bila zmagovalka, nekatere druge kombinacije pa so bile kar v redu.

Samo mesto je bilo lepo, brez dvoma. Nič elegantnega ali kaj podobnega, vendar je bilo prijetno vzdušje. To je kraj, kamor lahko pripeljete svojo družino ali prijatelje in si privoščite sproščen obrok. Osebje je bilo prijazno, vendar je bila postrežba malo počasna. Morali smo čakati nekoliko dlje, kot smo pričakovali, da so naša naročila prispela, čeprav ni bilo preveč zasedenih.

Zdaj pa cene – bile so poštene. Ni super poceni, vendar tudi ne zlomite denarja.

Skratka, če ste v Kamniku in imate v mislih pico, se splača poskusiti ta lokal. Pica je fantastična in je prijeten kraj za druženje. Ne pričakujte elegantne, vrhunske izkušnje, a če iščete spodoben obrok v dobri družbi, ga boste našli tukaj.
google
Najboljša pica v Kamniku ! v odlicne sladice ☺️
google
Hrana na nivoju, hitro in ustrežljivo osebje, cenovno ok, lep razgled na Kamniške planine.
Definitivno priporočam vsakemu ljubitelju Napolitanskih pic!
tripadvisor
Ta lokal se je izkazal za pravega zmagovalca pice v stilu Napoli, bil je naravnost popoln. Zelo mi je bil všeč ambient in tudi postrežba - postregel me je sam lastnik s katerim sem prijetno poklepetal. Ampak resno – če imate radi pico, se še posebej odločite za pico Napoli, saj vas bo kvaliteta navdušila.
google
Čudovita pica, tako presenečenje! Vstopil sem, ne da bi prebral ocene (zelo lačen) in postrežba je bila tako hitra, pice so prispele v približno 10 minutah in bila je tako okusna. Testo je popolno. Zagotovo se bom vrnil.
google
Ena izmed boljših napolitanskih pic pri nas! (Nduja). Gospod(lastnik) je sam in se res trudi, dela celi dan sam. Priporočam, nebo vam žal!
google
Odlična postrežba, odlične pice, zelo lepe sobe
google
Buena pizzería auténtica en pleno Kamnik.
Comimos la Margheritta Buffala y la de Salmon (Losos).
El dueño es auténtico y muy agradable.
Buenos precios
google
Zelo lepo in moderno mesto. Imeli smo pico in solato
google
Pizza buonissima, anche più di alcune pizzerie italiane!
google
Najboljše napoletane pice v okolici če ne celo v Sloveniji! Nadaljuj z dobrim delom! Sestavine so res kakovostne, okus je neverjeten.
google
Najboljša pica in najboljša panna cotta, kar sem jih kdaj jedel!!!
google
Če ste ljubitelj prave pice, je to kraj, kamor ga lahko obiščete. Takšne pice ne boste našli od Kamnika (kjer je restavracija) do Kranjske gore. Samo v Ljubljani.

Po prvem pregledu do danes še vedno popoln.
google
Puhasto testo, sveža paradižnikova omaka in vrhunska mocarela! Prijetno in prijazno.
google
Odlična hrana, odlična postrežba
google
Végtelen barátságosak a vendéglátók. A szobák jók. Az utca zajos. Pizza mennyei! Szuper hely!
google
Pice so bile mehke, zelo okusne in dobro pečene.
Tudi osebje je bilo zelo prijazno
tripadvisor
Izjemna pica v neapeljskem slogu s tanko, hrustljavo skorjo in svežimi pristnimi italijanskimi prelivi. Prijeten ambient prispeva k čudoviti izkušnji. Zelo priporočljivo za ljubitelje pice 🥰
tripadvisor
Všeč nam je bila hrana, v nedeljo je bilo precej zasedeno, vendar imajo veliko prostora. Poleg izjemnih pic poskusite monocakes – okusno!
google
Najboljša pica daleč naokoli!
google
Odlične pice, primerna cena, prijazen natakar.
google
Naj-dobra zajtrk nekoč, ki sem ga imel v hotelu! Maksimalno raznolika in bogata. Lokacija je zelo dobra. Parkinga prav tako. Сменяха ни кърпите почти всеки ден. priporočaм.

PRI CESARJU, NAPOLITANSKA PICERIJA

Obiščite nas še danes!

Butični B&B v Kamniku in napolitanska picerija (Pizzeria Napoletana). Stopite z nami v stik, naredite rezervacijo ali pa poglejte našo osupljivo lokacijo, na pragu Alp.